بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند ایران حمله به کاروان «صمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد انفجار‌های مهیب و تیراندازی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی

زلنسکی در عربستان: با ولی‌عهد دیدار خواهم داشت

رئیس‌جمهور اوکراین در بدو ورود به عربستان تصریح کرد که با ولی‌عهد سعودی دیدار و درباره همکاری‌ها در بخش انرژی رایزنی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین که با یک هواپیمای فرانسوی عازم عربستان شده بود، دقایقی پیش وارد جده شد و گفت که در این شهر، با ولی‌عهد عربستان دیدار خواهد کرد.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «العربیه»، زلنسکی در باره هدف سفرش گفت: سفر من به عربستان سعودی شامل رایزنی درباره موضوعاتی از جمله همکاری در زمینه انرژی خواهد بود.

 

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه تصریح کرد: عربستان سعودی نقش مهمی در تحولات ایفا می‌کند و ما آماده‌ایم تا همکاری با ریاض را به سطح جدیدی برسانیم.

 

خبرگزاری «رویترز» امروز (جمعه، ۱۹می) اعلام کرد که زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در راه عربستان است. رویترز به نقل از منابع آگاهش گزارش داد که زلنسکی برای حضور در نشست سران کشورهای عربی به مزبانی جده عربستان، راهی این کشور شده است.

 

پیش از خبرگزاری رویترز، شبکه سی‌ان‌ان نیز گزارش داد که زلنسکی در افتتاحیه نشست اتحادیه عرب که از امروز، جمعه در جده آغاز خواهد شد، سخنرانی خواهد کرد.

 

نشست سالانه سران کشورهای عربی به میزبانی عربستان سعودی، امروز در جده و با حضور «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه آغاز به کار خواهد کرد. رسانه‌های غربی و عربی در گزارش‌هایی مخالفت خود با دعوت زلنسکی به این نشست عربی را اعلام کرده‌اند.

 

برخی رسانه‌های عربی از جمله روزنامه‌های الجزایری از دعوت بن سلمان، ولی‌عهد سعودی از «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین برای شرکت در نشست اتحادیه عرب انتقاد کردند؛ نشستی که برای سران عربی برگزار می‌شود و «عبدالمجید تبون»، رئیس جمهور الجزایر در آن غایب خواهد بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار